خورش آلو اسفناج با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش آلو اسفناج با کینوا :

مواد لازم :

گوشت  ……….. ۵۰۰ گرم

کینوا پخته نشده ………….. ۲ پیمانه

آلو خورشتی …………. ۳۰۰ گرم

تره ………… ۴۰۰ گرم

نمک دریا ………… به میزان لازم

فلفل سیاه ……… به میزان لازم

روغن زیتون …………….. به میزان لازم

پیاز درشت …….. ۱ عدد

اسفناج پاک شده …….. ۷۵۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید و آن ها را در درون قابلمه ای مناسب با مقداری روغن نیمه سرخ کنید سپس تکه های گوشت را به پیاز ها اضافه کنید. بعد از اینکه تکه های گوشت تغییر پیدا کردند دو پیمانه آب به مواد درون قابلمه اضافه کنید و حرارت شعله گاز را زیاد کنید تا آب به دمای جوش برسد، سپس بعد از به دمای جوش رسیدن آب زیر شعله گاز را کم کنید تا گوشت پخته شود. تره و اسفناج ها را به خوبی بشویید و آن ها را خرد کنید و در درون تابه ای بریزید تا آب آن ها به خوبی تبخیر شود، سپس مقداری روغن به تره و اسفناج ها اضافه کنید و آن ها را تفت دهید. پس از تفت دادن سبزیجات خورش آلو و نمک دریا، فلفل سیاه و کینوا را به آن ها اضافه کنید و همه مواد خورشت را به خوبی سرخ کنید. سپس سبزیجات تفت داده شده را به گوشت اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *