املت اسپانیایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

املت اسپانیایی

  مواد لازم :

  • سیب زمینی خرد شده………………….. ۴ عدد متوسط
  • تخم مرغ…………………………………… ۶ عدد
  • پیاز خرد شده……………………………… ۱ عدد
  • فلفل سبز خرد شده……………………… ۱ عدد
  • روغن زیتون………………………………… ۱ فنجان
  • نمک دریا………………………………………… به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا روغن زیتون را کمی داغ کنید. سپس سیب زمینی ها را سرخ نمایید. پس از اینکه سرخ شد ، پیاز و فلفل سبز را اضافه نمایید و خوب تفت دهید.

در ظرف دیگری تخم مرغ ها را همراه نمک دریا خوب هم بزنید. سپس درون تابه ای که مواد را سرخ کرده اید بریزید و بگذارید آماده شوند.

سیب زمینی برای دارندگان گروه های خونی O و A مناسب نمی باشد. دارندگان این گروه های خونی می توانند از سبزیجات مجاز گروه خون خود استفاده نمایند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *