آلبالو پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

آلبالو پلو

مواد لازم :
برنج ………………. سه لیوان، ۶۰۰ گرم (۲۱۶۰ کالری)
مربای آلبالو ………. ۴۰۰ گرم (حدود ۵۰۰ کالری)
روغن زیتون ………. ۶۰ گرم (۵۴۰ کالری)
نمک دریا…………….. به مقدار کم
زعفران …………. به دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا سه چهارم لیوان آب گرم را به مربای آلبالو اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. پس از گذشت ده دقیقه همین میزان آب مربا را بردارید. برنج را شسته و با ۲۰ گرم روغن زیتون و نمک دریا بپزید. پس از آن که آب برنج جمع شد، برنج را در ظرفی دیگر خالی کنید و مقداری از آن شربت جدا شده را با ۲۰ گرم روغن زیتون و کمی آب در ته قابلمه بریزید، سپس نیمی از برنج پخته شده را در ته قابلمه ریخته و مربای آماده شده را بر روی آن اضافه کنید و ۲۰ گرم روغن زیتون نیز بر روی مربا بریزید و در آخر ماباقی برنج را نیز روی آن اضافه نمایید و برنج را دم کنید. بهتر است از شعله پوش استفاده نمایید. به دلیل وجود شربت در ته قابلمه ته دیگ زود می سوزد. 
به دلیل حفظ مواد و املاح برنج آن را آبکش نمی کنیم.
این آلبالو پلو خوشمزه برای چهار نفر کافیست و برای همه گروه های خونی OABAB مناسب است.
معمولاً آلبالو پلو را با مرغ آماده شده یا گوشت چرخ کرده به همراه پیاز سرخ شده در روغن میل می نمایند. در زمان کشیدن در دیس به دلخواه می توانید از زعفران بر روی برنج استفاده کنید.

کالری این غذا………….. ۳۲۰۰ 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *