فرنی پرک چاودار با توت فرنگی و بادام

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد مورد نیاز:

  • ۳۵ گرم پرک چاودار
  • یک قاشق غذاخوری دانه چیا
  • ۱۵۰ میلی لیتر شیر (در صورت تمایل می توانید از آب استفاده کنید)
  • ۸۰ گرم توت فرنگی خرد شده
  • ۲۰ گرم بادام
  • یک قاشق غذاخوری تخم کتان (اختیاری)
  • یک قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)

طرز تهیه با فر:

ابتدا پرک چاودار را با شیر و دانه چیا در ظرفی مخلوط کنید. سپس آن را بجوشانید تا پرک چاودار نرم شود و حالت مطلوب را پیدا کند.

طرز تهیه با مایکروویو:

ابتدا پرک چاودار را به همراه دانه چیا و شیر در یک ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید. سپس به مدت ۲ دقیقه در مایکروویو بپزید. (دقت کنید فرنی شما بیش از حد گرم نشود). سپس فرنی آماده شده را در ظرفی دیگر همراه با توت فرنگی و تخم کتان و بادام سرو کنید. نوش جان!

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *