خواص روغن ذرت

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص روغن ذرت

طبق آمارها پس از گندم، بیشترین زمین ‌های کشاورزی جهان به ذرت اختصاص دارد. ‎
ذرت تقریبا دارای‎ ۴/۵  ‎درصد روغن است  که حدود ۸۵ درصد آن در جوانه  قرار دارد. ‎
جوانه ذرت جدا شده توسط فرآیند آسیاب خشک، حاوی ۲۵ تا ۳۰ درصد روغن، و جوانه جدا شده توسط آسیاب مرطوب، ‏حاوی ۴۵ تا ۵۰ درصد روغن است. ‎
این روغن دارای بوی ملایمی بوده و از لحاظ تغذیه ‌ای، ارزش غذایی زیادی دارد، به  طوری  که روغن جوانه‎ ‎ی آن از ‏لحاظ اسید لینولئیک‎ ‎‏(امگا ۳)‏‎ ‎که یک اسید چرب ضروری است، غنی بوده و علاوه بر آن دارای ماده ‌ای است که با خوردن ‏روغن آن، میزان جذب کلسترول بیش از ۲۵ درصد کاهش داده می‌ شود و به این ترتیب، بیماری ‌های قلبی که تا حد زیادی ‏تابع کلسترول خون هستند، افت قابل توجهی پیدا می‌ کنند‎.‎
در مورد دیگر فواید این روغن باید بگوییم، افرادی  که اگزما و بیماری ‌های پوستی دارند نیز می‌ توانند از این روغن برای ‏بهبود مشکلات شان استفاده کنند. اسید های لینولئیک و آراشیدونیک در روغن ذرت در نقل و انتقال چربی ‌ها در بدن و نیز ‏کاهش ابتلا به بیماری‌ های پوستی مانند آکنه و اگزما مؤثر هستند‎.
علاوه بر همه این ها، روغن ذرت دارای پایداری زیادی نسبت به اکسیداسیون بوده و از آن می‌ توان برای پختن، سرخ کردن ‏و سالاد استفاده کرد‎. 
اسید چرب غیراشباع امگا شش موجود در این دانه قابل توجه است‎. 
باید به این مطلب نیز اشاره کنیم که روغن ذرت دارای ویتامین‎ E ‎فراوانی است‎.‎

یادتان باشد که روغن ذرت فاقد رنگدانه کلروفیل است. همان طور که می دانید، رنگدانه کلروفیل عمل اکسیداسیون روغن را ‏در حضور نور تسریع می ‌کند، بنابراین مدت ماندگاری ‌این روغن، ۱۲ تا ۲۴ ماه خواهد بود که زمان نسبتا طولانی ‌ای ‏است‎.‎

روغن ذرت و گروه خون : مصرف روغن ذرت برای تمام گروه های خونی مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *