کیک شکلاتی با آرد جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک شکلاتی با آرد جو دوسر

مواد لازم:

  • ۲ لیوان آرد جو دوسر
  • ۳/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چایخوری پودر قهوه اسپرسو
  • ۳/۴ لیوان کره
  • یک و نیم لیوان شکر قهوه ای
  • یک لیوان پودر کاکائو
  • یک قاشق چایخوری نمک دریا
  • یک قاشق غذاخوری وانیل ارگانیک
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • یک لیوان تکه های شکلات

طرز تهیه:

فر را تا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. آرد جو دوسر، جوش شیرین و پودر اسپرسو را در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید. کره را در یک تابه با حرارت کم ذوب کنید سپس شکر را به کره اضافه کرده و یک دقیقه دیگر حرارت دهید تا با هم ترکیب شوند. تابه را از روی اجاق برداشته  و نمک دریا و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید. اکنون وانیل و هر یک دقیقه یک تخم مرغ به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. مواد به دست آمده را با آرد و جوش شیرین که از قبل آماده کرده بودید مخلوط کنید و در پایان تکه های شکلات را اضافه کنید. خمیر کیک را داخل ظرف کیک ریخته و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر بگذارید. ۲۰ دقیقه تا خنک شدن کیک صبر کرده . سپس آن را به تکه های کوچکتر برش بزنید و از میل آن لذت ببرید.

نکاتی در ارتباط با گروه خونیتان:

  • قهوه برای افراد با گروه خونی A سودمند است.
  • از آنجایی که پودر قهوه برای افراد با گروه خونی O و AB مناسب نمی باشد، بهتر است فقط از پودر کاکائو استفاده شود.
  • توصیه می گردد افراد دیابتی به جای شکلات از توت خشک استفاده نمایند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *