کیش پنیر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم: 

خمیر …………………………… به میزان لازم
ژامبون گوشت …………………. ۲۲۰ گرم
پنیر خامه‌ای …………………… ۲۲۰ گرم
سرکه سفید ………………….. پیمانه
خامه ………………………….. ۱ پیمانه
تخم مرغ ………………………. ۴ عدد
پیاز ……………………………. ۱ عدد
روغن زیتون ………………… ۱ قاشق سوپخوری
پودر زیره سبز ………………… قاشق چایخوری
نمک ………………………….. ¼ قاشق چایخوری

فلفل ………………………….. ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

 

۱٫ خمیر پای را آماده می‎کنیم و می‎گذاریم سرد شود.

۲٫ روغن زیتون را بر روی شعله ملایم اجاق گرم می‎کنیم و پیاز خردشده را اضافه کرده، حدود ۵ دقیقه سرخ می‎کنیم.

۳٫ ژامبون گوشت را به اندازه‎های دلخواه و بصورت باریک برش می دهیم و به تابه اضافه کرده، به سرخ کردن پیاز و ژامبون ادامه می‎دهیم تا کامل سرخ شوند.

۴٫ تخم مرغ را همراه با سرکه سفید، خامه، زیره سبز، نمک و فلفل در ظرف دیگری هم میزنیم.

۵٫ پنیرها را به تکه‌های کوچک برش می‎زنیم.

۶٫ مخلوط ژامبون سرخ‌شده و پنیرها را به صورت یک‎دست بر روی کراست پای که سرد شده پخش می‎کنیم. مخلوط تخم‎مرغ را بر روی مواد ریخته و ۴۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‎گراد فر می‌گذاریم.

۷٫ غذا آماده است؛ نوش جان

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *