کلم پلو شیرازی

مطلب را به اشتراک بگذارید

کلم پلو شیرازی

  • مواد لازم :
  • برنج……………………………………… نیم کیلو
  • کلم قمری…………………………………. دو عدد
  •  ریحان…………………………………….۲۰۰ گرم
  • مواد لازم برای کوفته قلقلی :
  • گوشت چرخ کرده………………………… ۲۵۰ گرم
  • آرد نخودچی……………………………… دو قاشق غذاخوری 
  • پیاز رنده شده…………………………….. یک عدد
  • زردچوبه…………………………………. دو قاشق مرباخوریطرز تهیه :

    گوشت و پیاز و آرد نخودچی و زرچوبه و نمک را مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم. سپس به اندازه فندق قلقلی کرده و در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم . کلم را به صورت خلال درآورده و سرخ می کنیم تا طلایی شود. پیاز را نیز خلال کرده و آن را به صورت طلایی در آورده و کلم و کوفته سرخ شده را به آن افزوده و کمی زردچوبه اضافه می کنیم تا خوش رنگ شود. کمی آبغوره و آبلیمو و نمک به آن افزوده تا به خورد مواد رفته و طعم دار شود. سبزی ها را خرد می کنیم. برنج را که از قبل خیس کرده ایم بعد از کمی پختن، سبزی را اضافه کرده و مانند سبزی پلو آبکش می کنیم. اگر به آب برنج کمی زردچوبه بزنیم بسیار خوشرنگ می شود.

    هنگام دم کردن برنج ، موادی که از قبل آماده کرده ایم لابه لای برنج قرار داده و برنج را دم می کنیم.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *