کتلت اسفناج با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

کتلت اسفناج با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا ………………………. ۱ فنجان

روغن زیتون………………. یک و نیم قاشق چایخوری

پیاز خرد شده …………. ۱ فنجان

سیر خرد شده ………… ۱ قاشق غذاخوری

آب سبزیجات ……………….. ۱ و نیم فنجان

اسفناج …………………………. ۲ فنجان

پنیر بز…………………………  یک دوم فنجان

پودر سوخاری ……………. یک دوم فنجان

نمک دریا و فلفل ………………. به مقدار لازم

تخم مرغ …………………. ۲ عدد

طرز تهیه :

روغن را به ماهیتابه اضافه کنید و پیاز ها را درون آن تفت دهید تا طلایی شود. کینوا را به پیاز ها اضافه کنید و ۵ دقیقه هم بزنید، سپس سیر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید. آب سبزیجات را به کینوا اضافه کنید و تا زمانی که آب کاملا جذب شود صبر کنید.بعد از آماده شدن به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود. مخلوط کینوا را با اسفناج، پنیر بز و ادویه جات به خوبی مخلوط کنید و به شکل توپ در بیاورید و به تخم مرغ و سپس پودر سوخاری بزنید. در آخر داخل ماهیتابه با چنگال سطح آنها را صاف کنید و سرخ کنید و نوش جان کنید!

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *