نان چاودار خانگی (۲عدد نان)

مطلب را به اشتراک بگذارید

نان چاودار خانگی (۲ عدد نان)

مواد لازم:

  • آرد نانوایی ……………..چهار تا چهار و نیم لیوان
  • خمیر ترش فوری……………..یک قاشق مربا خوری
  • شیر………………دو قاشق مرباخوری
  • آرد چاودار………………یک ونیم فنجان
  • روغن زیتون…………دو قاشق غذاخوری
  • شکر………………یک چهارم لیوان
  • آب گرم…………….دو لیوان

طرز تهیه:

دو و سه چهارم لیوان آرد نانوایی را باخمیر ترش مخلوط کنید.

آب گرم، شکر و روغن زیتون به آن اضافه کنید و ابتدا با سرعت متوسط و سپس با سرعت بالا هم بزنید.

آرد چاودار، زیره ومقداری از آرد مانده را با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.

خمیر را به مدت ۸ دقیقه روی سطحی که آرد پاشیده اید ورز دهید.

خمیر را در داخل ظرفی که چرب کرده اید قرارداده و در جایی گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.

روی سطحی صاف آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار داده و ۱۰ دقیقه روی آن را بپوشانید.

کف سینی فر را چرب کرده و روی آن کمی آرد بپاشید.

خمیر را گوله کنید و روی سینی فر پهن کنید.

دوباره روی خمیر را بپوشانید و خمیر را به مدت ۴۰ دقیقه  در جایی گرم بگذارید.

فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

روی نان ها را کمی شیر بمالید و به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *