میگو تایلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:‏
میگو پاک کرده ونمک زده………………… ۳۰۰ گرم
روغن زیتون……………………………….. ۳ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز تازه و تند……………………… ۲ تا ۳ عدد
سیر ……………………………………… ۱۰ حبه
پیاز متوسط خلال شده…………………… ۱ عدد
آب مرغ یا گوشت………………………… یک پیمانه
برگ ریحان………………………………… ۲۰ عدد
‎ 
طرز تهیه‏‎:‎
ابتدا سیر و فلفل را با هم کوبیده و در روغن زیتون تفت می دهیم سپس میگوها را افزوده بعد از یک دقیقه که با حرارت زیاد ‏تفت دادیم پیازخلالی را می افزائیم. هنگامی که پیازها روی حرارت زیاد بلوری رنگ شدند آب مرغ یا گوشت را افزوده ‏وروی حرارت می گذاریم تا آب آن خشک شود. هنگامی که آب غذا خشک شد، شعله را خاموش کرده و برگهای ریحان را ‏افزوده و سرو میکنیم‎. 

برای دورچین غذا می توانیم از لیمو ترش، لوبیا سبز و گل کلم و هویج بخار پز شده که در کره گیاهی  تفت خورده استفاده ‏نماییم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف میگو برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *