ماش پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

ماش پلو

   مواد لازم :

  • برنج……………………………… یک و نیم پیمانه
  • ماش…………………………….. نصف پیمانه
  • پیاز……………………………….. یک عدد بزرگ
  • فلفل سبز………………………… ۲ تا ۳عدد
  • زردچوبه…………………………… یک چهارم قاشق مرباخوری
  • زنجبیل…………………………… یک چهارم قاشق مرباخوری
  • دانه خردل…………………………. یک قاشق مرباخوری
  • زیره………………………………… یک قاشق مرباخوری
  • برگ بو……………………………….. ۳-۲عدد
  • هل ساییده شده……………………. ۱ تا ۲عدد
  • میخک………………………………… ۲عدد
  • روغن زیتون……………………………. یک قاشق غذاخوری
  • برگ گشنیز……………………………. به میزان کافی
  • نمک……………………………………. به میزان کافی
 طرز تهیه :

برنج و ماش را خیس کنید. سپس پیاز و گشنیز را ریز کنید. دانه خردل، زیره و برگ بو را در روغن زیتون تفت دهید. پیاز، زنجبیل، فلفل سبز خرد شده را کمی در روغن زیتون تفت دهید، بقیه ادویه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. ماش و برنج را از صافی رد و به ادویه اضافه کنید و تفت دهید. زردچوبه، نمک و آب به میزان کافی اضافه کنید و بگذارید به صورت دمی بپزد.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *