قهوه مکزیکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

قهوه مکزیکی

مواد لازم :

آب…………………………………. ۲ لیوان
دانه قهوه…………………………. ¼ فنجان
شکر قهوه ای…………………….. ۱ قاشق غذاخوری
چوب دارچین………………………. ۱ عدد

طرز تهیه :
آب را درون قهوه جوش ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. دانه قهوه ، شکر قهوه ای و چوب دارچین را به آب اضافه نمایید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید جوش بیایند. سپس درون لیوان ریخته و پس از ۱۰ دقیقه بنوشید.
نوع گروه خون از مهمترین عوامل نوشیدن یا ننوشیدن قهوه است. قهوه برای دارندگان گروه خون O و AB مضر است ، اما برای دارندگان گروه خون A سودمند می باشد. مصرف قهوه برای گروه خون B بلامانع است.
مصرف دارچین برای گروه خونی B مضر می باشد. دارندگان این گروه خونی به جای دارچین ، می توانند از وانیل ارگانیک استفاده نمایند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *