فلفل دلمه ای شکم پر با کینوا

فلفل دلمه ای شکم پر با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با کینوا:

یک خوراک غنی از پروتئین و فوری!

ابتدا فلفل دلمه ای ها را شسته و تمام دانه های آن را جدا کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه و در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر قرار دهید. برای پر کردن فلفل ها ۵۰ گرم کینوا و ۱۰۰ گرم از انواع لوبیا ها را با هم مخلوط کرده و در آب جوش بریزید. یک حبه سیر، نصف پیاز خرد شده، کمی نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. سپس با مخلوط تهیه شده فلفل دلمه ای ها را پر کرده و کمی پنیر روی آن بریزید. فلفل ها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود. نوش جان!

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *