فلافل با گندم سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

فلافل با گندم سیاه

مواد لازم :

  • سیب زمینی آب پز شده …………….. ۳ الی ۴ عدد متوسط
  • آرد جو دوسر ………………………… ۵ قاشق غذاخوری
  • دانه گندم سیاه ………………………. یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز تند ………………………… یک عدد خرد شده
  • دانه انار ……………………………….. یک قاشق غذاخوری
  • پودر زیره ………………………………. نصف قاشق غذاخوری
  • آب …………………………………….. یک لیوان برای تهیه خمیر
  • نمک دریا و پودر سیر ……………………… به مقدار لازم
  • روغن زیتون …………………………… برای سرخ کردن فلافل ها

طرز تهیه :

  • ابتدا سیب زمینی های آب پز شده را رنده کرده و با آرد جو دوسر مخلوط می کنیم.
  • سپس بقیه اجزاء (گندم سیاه، فلفل سبز، انار، پودر زیره، نمک دریا و پودر سیر) را به آن اضافه می کنیم.
  • حالا آب را کم کم اضافه و هم بزنید تا یک خمیر سفت بدست آید.
  • در یک تابه گود روغن زیتون را داغ کرده و خمیر را به کمک قالب فلافل به شکل کوفته در آورده و در تابه قرار دهید، طوری که کاملاً در روغن غرق شوند.
  • بعد از اینکه به رنگ طلایی در آمدند آن ها را از روغن خارج کرده و بر روی یک دستمال کاغذی قرارمی دهیم تا اضافه روغنشان گرفته شود.
  • فلافل شما آماده است و می توانید آنرا با یک ماست نعناع جعفری بعنوان سس سرو کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *