غذاهایی که حاوی گلوتن می باشند و باید از آنها پرهیز کرد

مطلب را به اشتراک بگذارید

غذاهایی که حاوی گلوتن می باشند و باید از آنها پرهیز کرد

غذاهایی که حاوی گلوتن می باشند شامل:

– تمام غذاهایی که معمولاً حاوی گندم و جو، گندم سیاه یا چاودار و آرد آنها

– انواع نان‏های معمولی، نان خشک، بیسکویت، باگت، نان سفید و سیاه
– کلیه گوشت‏های کنسرو شده و فرآوری شده، سوسیس، کالباس، پیتزا، کتلت، کباب کوبیده رستورانها، شنیسل گوشت و مرغ، ماکارونی، پاستا، رشته‏ فرنگی، غذاهای حاوی جو، شوربا، فرنی با آردهای فوق
– سس سفید و سس گوجه فرنگی، نشاسته گندم
– قهوه فوری، نسکافه، شیر شکلات
– کلیه شیرینی‏های تهیه شده با آرد گندم، گز، سوهان، حلوا، ترحلوا، شکلات و بعضی از انواع آب نبات، کمپوت و انواع مواد غذایی کنسرو شده و کلیه غذاهایی که با آرد غیر مجاز تهیه شود.
– چیپس سیب زمینی، کشک، مارگارین، سرکه سفید، سس‏های آماده ، سس سویا
– شکر قهوه‏ای، آجیل بو‏داده، دارچین
– کراکر ، ویفرها و انواع بیسکویت
– غلات صبحانه شامل گندم، جو، چاودار، یا مالت حاصل از جو تخمیر شده به غیر از جو دو سر
–  آرد و نشاسته تهیه شده از برنج ، ذرت، گندم سیاه ، سیب زمینی ، لوبیا سویا، یا تاپیوکا
– برخی از ویتامین ها ، دارو ها ، مرهم های نرم کننده لب و لوازم آرایشی و بهداشتی

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *