طرز تهیه کینوا برگر

کینوا برگر

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا برگر:

 

 

مواد لازم :

کینوا ……………………… یک سوم فنجان

روغن زیتون ……………. یک چهارم قاشق چایخوری

پیاز خرد شده …………. سه چهارم فنجان

هویج خرد شده ……… یک دوم فنجان

سیر خرد شده ………… ۳ حبه

آب ………………………….. سه چهارم فنجان

پودر سوخاری …………. یک دوم فنجان

نمک دریا ……………………….. یک دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ………………… یک دوم قاشق چایخوری

کنسرو نخود ………………… ۱ ونیم فنجان

تخم مرغ …………………….. ۱ عدد

سس تند قرمز ……………. ۲ قاشق غذاخوری

نان همبرگر ……………………۴عدد

کاهو ……………………………….. به مقدار لازم

گوجه فرنگی خرد شده ……… به مقدار لازم

طرز تهیه :

روی حرارت ملایم آب و کینوا را با ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه منتظر بمانید تا آب کاملا جذب و کینوا بپزد. سپس پیاز، سیر و هویج را اضافه کنید تا کاملا تمامی مواد بپزد. مخلوط کینوا، نمک دریا و فلفل و تخم مرغ را مخلوط کنید و به شکل توپ دربیاورید سپس به آن پودر سوخاری بزنید. داخل ماهیتابه به مدت ۵ دقیقه مخلوط کینوا را تفت دهید. برای سرو آن با سس، کاهو و گوجه فرنگی در نان همبرگر قرار داده و بنابر سلیقه خود سرو نمایید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *