طرز تهیه غذا های گوشتی مناسب گروه خونی B

طرز تهیه غذا های گوشتی مناسب گروه خونی B

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه غذا های گوشتی مناسب گروه خونی B

گوشت گوسفند بریان شده 

مواد لازم:

برای هر نفر ۲ تا ۳ دنده گوسفند (شاندیزی)
یک حبه بزرگ سیر خرد شده
آب به اندازه لازم جهت پخت کامل گوشت
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن زیتون

طرز تهیه:

فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم  کرده ، دنده های گوسفند را که از قبل به سیر، نمک، فلفل و روغن زیتون آغشته شده است را درون یک پیرکس قرار داده و آب را به  آن اضافه کرده و به مدت ۴۵ دقیقه سر پوشیده بپزید و به  مدت ۳۰ دقیقه نیز بدون گذاشتن درب پیرکس بپزید. می توانید به دلخواه این دنده ها را با پوره سیب زمینی و سبزیجات پخته  شده سرو کنید.     

همبرگر بوقلمون

مواد لازم:

نیم کیلو گوشت بوقلمون چرخ شده
یک عدد پیاز رنده شده
نمک به میزان لازم
روغن زیتون برای سرخ کردن
۲ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری ترخون خرد شده
۱ فنجان جو دو سر خرد شده
۲ تکه نان جو دو سر

طرز تهیه:

گوشت بوقلمون، تخم مرغ ها، پیاز، ترخون خرد شده، نمک و جو دو سر را درون یک کاسه بزرگ خوب مخلوط کرده و مخلوط گوشت را به شکل همبرگر در آورده و درون روغن زیتون سرخ کنید. می توانید این همبرگر را لای دو تکه نان جو دو سر یا هر گونه نان بدون گلوتن  با سس مایونز بدون تخم مرغ و کاهو و پیاز سرو کنید.

بوقلمون سرخ شده

مواد لازم:

سینه بوقلمون بدون استخوان تکه تکه شده
روغن زیتون سرخ کردن
۱۴   فنجان آرد پرک جو دو سر یا آرد برنج
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذا خوری آبلیموی ترش تازه
نمک به مقدار کافی

طرز تهیه:

سینه بوقلمون را به تکه های نازک در آورید. تخم مرغ، نمک و آب لیمو را خوب مخلوط کنید. روغن را درون ماهی تابه داغ کرده و آماده کنید. تکه های بوقلمون را درون تخم مرغ زده و بعد درون آرد پرک جو دو سر یا آرد برنج بغلتانید و بعد در روغن قرار دهید و حرارات را کم کنید تا سرخ شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *