سیب سرخ شده
مواد لازم :
آرد سفید………………… ۱ و ¼ پیمانه
بکینگ پودر……………… ۲ قاشق چایخوری
نمک……………………. ¼ قاشق چایخوری
شیر……………………… ⅔ پیمانه
تخم مرغ…………………. ۱ عدد، زده شده
شکر…………………….. ¾ پیمانه
پودر دارچین……………… ۱ قاشق چایخوری
سیب شیرین بزرگ………… ۲ عدد
پودر شکر………………… برای تزئین
روغن زیتون…………………… برای سرخ کردن
طرز تهیه :
مرحله ۱ – شیر و تخم مرغ را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و آرد، بکینگ پودر و نمک الک شده را به آن افزوده تا خمیر نسبتا غلیظی درست شود.
مرحله ۱ – شیر و تخم مرغ را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و آرد، بکینگ پودر و نمک الک شده را به آن افزوده تا خمیر نسبتا غلیظی درست شود.
مرحله ۲ – روغن را در یک تابه گود ریخته تا حدود ۵ سانت از ارتفاع تابه را بگیرد، سپس اجازه دهید گرم شود بطوریکه وقتی تکه ای نان در آن انداختید طی ۱ تا ۲ دقیقه قهوه ای شود.
مرحله ۳ – شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.
مرحله ۴ – سیبها را پوست گرفته و مغز آنها را خارج کرده و سپس دایره ای شکل به قطر نیم سانت برش بزنید و در مخلوط شکر و دارچین بغلطانید.
مرحله ۵ – سیب ها را بعد از زدن در شکر، در خمیر آماده شده بزنید تا خمیر همه سمت سیب ها را فرا گیرد.
مرحله ۶ – دو طرف سیب ها را در روغن حدود ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای خوش رنگ شود، سپس روی آنها پودر شکر پاشیده و سرو نمائید.
البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف سیب برای دارندگان تمام گروه های خونی بلامانع میباشد.