خواص ماهی ساردین

مطلب را به اشتراک بگذارید

ماهی ساردین به دلیل داشتن امگا ۳ و کلسیم سلامت بدن انسان را تضمین می کند.
همیشه مصرف ماهی از سوی متخصصان تغذیه تأکید شده زیرا انواع ماهی به دلیل تأمین نیازهای بدن انسان از نظر کلسیم و ویتامین ها برای سلامتی اهمیت زیادی دارد
به ویژه امگا ۳ موجود در چربی ماهی به تقویت قلب کمک می کند و از نوع چربی های مفید است البته بهتر است ماهی سرخ نشود و به صورت کبابی مصرف شود.
بنابراین گزارش، ماهی ساردین نیز نوعی ماهی کوچک نقره ای است که ۶۰ گرم ساردین ۴۰۰ درصد از نیاز به ویتامین B12 و ۲۰ درصد از کل نیاز کلسیم روزانه و مقداری اسید چرب امگا ۳ را تأمین می کند، اسید چرب امگا ۳ موجود در ساردین باعث سلامت قلب می شود.
تحقیقات نشان داده که مصرف ۲ وعده ماهی در هفته ریسک مرگ ناشی از سکته قلبی را کاهش می دهد همچنین مصرف ماهی در کاهش فشار خون تأثیر مثبتی دارد البته ساردین به صورت کنسرو شده در روغن وجود دارد بنابراین روغن موجود در قوطی را خالی کنید و بعد ساردین را مصرف کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *