تیرامیسوی قهوه و نارگیل

مطلب را به اشتراک بگذارید

تیرامیسوی قهوه و نارگیل

مواد لازم :‏
بیسکوئیت لیدی فینگر‎…………………‎‏ ‏‎۱۲ ‎عدد‎ ‎
زرده تخم مرغ‎……………………….‎‏ ‏‎۳ ‎عدد‎  ‎
شکر‎……………………………….‎‏ نصف لیوان‎  ‎
پودر نارگیل‎…………………………‎‏ نصف لیوان
پنیر ماسکارپونه‎………………………‎‏ ‏‎۲۰۰ ‎گرم‎  ‎
خامه‎……………………………….‎‏ ‏‎۲۰۰ ‎گرم‎  ‎
قهوه فوری‎………………………….‎‏ ‏‎۲ ‎قاشق چایخوری‎  ‎
پودر کاکائو و شکلات‎…………………‎‏ مقدار لازم
‎ ‎
طرز تهیه‎ : ‎
برای تهیه کرم تیرامیسو داخل کاسه ای زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود‎.‎
‎۲ ‎قاشق چایخوری قهوه فوری را در نصف لیوان آب یا شیر سرد حل کنید و به زرده ها اضافه نمائید سپس پنیر ‏ماسکارپونه ، خامه و پودر نارگیل را نیز اضافه کنید ، تمام مواد را با همزن بزنید تا یکدست شوند‎.‎
‎ ‎
کف لیوان های سرو تیرامیسو مقداری‎ ‎بیسکوییت لیدی فینگر تکه شده بریزید و تا نصف لیوان از کرم اضافه کنید ، مقداری ‏دیگر بیسکوییت تکه شده بریزید سپس تا بالای لیوان را با کرم پر کنید‎.‎
‎ ‎
مقداری پودر کاکائو روی مواد بپاشید و در انتها نیز برای تزئین مقداری شکلات روی ان رنده کنید ، لیوان های تیرامیسو را ‏به مدت ۳ – ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود‎.‎
 ‎
نکته ها‎ : ‎
بهترین نوع قهوه برای این دسر قهوه‎ ‎اسپرسو‎ ‎میباشد اما میتوانید از پودر قهوه فوری یا پودر نسکافه هم استفاده کنید‎.‎
میتوانید بجای پنیر ماسکارپونه از همان مقدار پنیر خامه ای استفاده کنید ، در صورت تمایل مقداری موز حلقه شده به لایه ‏میانی تیرامیسو اضافه کنید‎.‎
البته خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف نارگیل برای گروه های خونی O و A مضر و برای گروه های خونی دیگر بلامانع است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *