ترشی عناب

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی عناب

مواد لازم ‏‎  :

عناب……………………………….  ۳۰۰ گرم‎

آب………………………………….  به مقدار لازم‎

آب لیموی تازه ……………………. یک دوم پیمانه‎

رب گوجه فرنگی…………………. ۳ قاشق غذاخوری‎

سرکه سفید یا قرمز……………….. نیم لیتر‎

شکر قهوه ای………………………۳ قاشق غذاخوری‎

نعناع خشک……………………….. ۲ قاشق غذاخوری‎

نمک دریا…………………………………یک قاشق چای خوری‎

فلفل سیاه پودرشده…………………..یک قاشق چای خوری

روش تهیه :‏

‏۱- عناب را داخل ظرف بریزید و آب لیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یک قاشق عناب را طوری هم بزنید ‏که کاملا زیر و رو شود‎.
‏۲‏‎- یک وزنه سنگین روی عناب ها بگذارید تا همه آنها کاملا داخل آب فرو برود و خیس بخورد. به مدت ۳ تا ۴ ساعت ‏اجازه بدهید عناب ها در این حالت باقی بماند‎.
‏۳‏‎- سپس عناب را داخل آبکش ریخته و زیر شیر آب سرد کاملا بشویید‎.
‏۴‏‎-‎‏ در این مرحله سرکه را داخل قابلمه بریزید و شکر قهوه ای را هم به آن اضافه کنید. رب گوجه فرنگی هم در همین مرحله اضافه ‏می شود‎.
‏۵-‎‏ گاز را روشن کنید و وقتی که این ترکیب کاملا به جوش آمد اجازه دهید به مدت ۱۰ ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب ‏گرفته شود‎.
‏۶‏‎-‎‏ در این مرحله عناب ها را اضافه کنید و اجازه بدهید همراه بقیه ترکیب ۲ تا ۳ دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش ‏کنید‎.
‏۷‏‎-‎‏ بعد از اینکه ترشی شما نیمه سرد و به قول معروف ولرم شد، نعناع، نمک دریا و فلفل را اضافه کنید‎.‎
نکته :‏
به غلظت این ترشی توجه کنید. این ترشی زمانی تکمیل خواهد شد که نه خیلی آبکی باشد و نه خیلی غلیظ. این ترشی همیشه ‏باید داخل یخچال نگهداری شود‎.‎
البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *