ترشی خیار چنبر

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی خیار چنبر

مواد اولیه ‏‎ :‎

فلفل دلمه‌ای…………………………. ۵۰۰ گرم‎

خیار چنبر………………………….. یک کیلوگرم‎

سبزی معطر………………………… سه قاشق غذاخوری‎

سیر…………………………………. پنج بوته‎

نمک دریا و فلفل…………………………. از هر کدام یک قاشق غذاخوری‎

سرکه……………………………….. به میزان لازم

طرز تهیه‎: ‎

خیار چنبرها را پس از شستن به شکل دلخواه خرد کرده و به مدت یک روز داخل پارچه‌ای خشک می‌ریزیم. (این کار به ‏دلیل کپک نزدن ترشی است) ابتدا در ظرف دردار خیارها را ریخته سپس فلفل‌های دلمه‌ای خرد شده همراه با سبزی‌های ‏معطر، فلفل، سیر و نمک دریا داخل ظرف روی خیارها می‌ریزیم. سرکه را هم اضافه می‌کنیم تا روی خیارها را بگیرد، این ‏ترشی بعد از ۱۵ روز آماده است‎.‎
البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خون انتخاب شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *