برشتوک نخودچی

مطلب را به اشتراک بگذارید

برشتوک نخودچی


مواد لازم :‏
آرد نخودچی………………………….. ۲۵۰ گرم‎
روغن جامد…………………………… ۱۲۵ گرم‎
پودر قند………………………………. ۱۲۵ گرم‎
هل و دارچین…………………………. نصف قاشق چایخوری‎
پودر کاکائو………………………….. ۱ قاشق مرباخوری‎
شکلات تخته ای……………………… ۵۰ گرم‎
پودر پسته برای تزیین‎
آرد سفید………………………………. ۵۰ گرم
‎ ‎
طرز تهیه :‏
آرد نخودچی  و آرد سفید را تفت دهید تا رنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن افزوده و مرتب هم زده تا رنگ آن ‏قهوه ای روشن شود‎. ‎
مخلوط را از حرارت برداشته و پودر قند، هل و دارچین را بیافزایید و مرتبا هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. (در صورت ‏استفاده از پودر کاکائو در این مرحله اضافه کنید).‏
مواد را در سینی لوز ریخته و با پشت قاشق صاف کرده، سپس شکلات تخته ای را که روی حرارت غیر مستقیم آب کرده ‏اید روی برشتوک ریخته و مقداری پودر پسته نیز بپاشید‎.‎
قالب را در یخچال گذاشته حدود نیم ساعت یا بسته به سرمادهی یخچال بیشتر بگذارید و بعد برشتوک را به صورت لوز ‏برش داده و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد‎.‎

برشتوک را که قبلا برش زده اید با دقت از هم جدا کرده و در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف دارچین برای دارندگان گروه خونی B مضر و برای دارندگان سه گروه خونی دیگر بلامانع است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *