اسموتی جو دو سر با بادام و موز

مطلب را به اشتراک بگذارید

اسموتی جو دو سر با بادام و موز

مواد لازم :

موز خرد شده……………………………………. ۲ عدد متوسط
جو دو سر مخصوص صبحانه……………………. ½ فنجان
بادام زمینی……………………………………… ⅓ فنجان
شیر کم چرب……………………………………. ۱ فنجان
یخ…………………………………………………۵ عدد

طرز تهیه :

تمامی مواد فوق را درون مخلوط کن ریخته و و به مدت ۱ دقیقه مخلوط نمایید. سپس درون لیوان ریخته و میل کنید.
دارندگان گروه های خونی A و O می توانند به جای شیر از شیر سویا استفاده نمایند.
موز برای گروه خونی A و AB مضر می باشد. دارندگان این گروه خونی می توانند به جای موز، از گریپ فروت استفاده نمایند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *