خورش کنگر

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش کنگر

مواد لازم :

  • گوشت ماهیچه گوسفندی…………….. ۵۰۰ گرم
  • کنگر…………………………………….  ۲۰۰۰ گرم
  • پیاز داغ عسلی ………………………… ۳ قاشق سوپخوری
  • روغن ……………………………………. ۳ قاشق سوپخوری
  • آب لیموترش …………………………….  ۰٫۵ فنجان
  • زعفران ………………………………….. ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل ……………………………………… به مقدار لازم
  • نمک ………………………………………  به مقدار لازم

طرز تهیه :

گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم بپزد , بعد ساقه های کنگر تمیز کرده و تیغ آن را میگیریم و میشوئیم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم تا کنگر نیز پخته شود ولی زیاد له نشود , نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران سائیده را در خورش میریزیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد برای نیم کیلو گوشت ۲ کیلو کنگر لازم است کنگر را بعد از تمیز کردن و تیغ گرفتن و شستن باید کمی سرخ کرد و داخل گوشت ریخت خورش کنگر را میشود با نعنا و جعفری آماده کرد ، در اینصورت یک کیلو کنگر کافی است و ترشی آن آب لیمو یا غوره است ، خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست میکنند ، بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پخت کنگر را سرخ و اضافه می نمایند و کمی رب گوجه فرنگی به ان میزنند .

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.

در مصرف تمامی غذاها سعی کنید بر اساس گروه خونی خودتان پیش بروید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *