کتلت اسفناج با کینوا :
مواد لازم :
کینوا ………………………. ۱ فنجان
روغن زیتون………………. یک و نیم قاشق چایخوری
پیاز خرد شده …………. ۱ فنجان
سیر خرد شده ………… ۱ قاشق غذاخوری
آب سبزیجات ……………….. ۱ و نیم فنجان
اسفناج …………………………. ۲ فنجان
پنیر بز………………………… یک دوم فنجان
پودر سوخاری ……………. یک دوم فنجان
نمک دریا و فلفل ………………. به مقدار لازم
تخم مرغ …………………. ۲ عدد
طرز تهیه :
روغن را به ماهیتابه اضافه کنید و پیاز ها را درون آن تفت دهید تا طلایی شود. کینوا را به پیاز ها اضافه کنید و ۵ دقیقه هم بزنید، سپس سیر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید. آب سبزیجات را به کینوا اضافه کنید و تا زمانی که آب کاملا جذب شود صبر کنید.بعد از آماده شدن به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود. مخلوط کینوا را با اسفناج، پنیر بز و ادویه جات به خوبی مخلوط کنید و به شکل توپ در بیاورید و به تخم مرغ و سپس پودر سوخاری بزنید. در آخر داخل ماهیتابه با چنگال سطح آنها را صاف کنید و سرخ کنید و نوش جان کنید!