مصرف تخم کتان بو داده در آشپزی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مصرف تخم کتان بو داده در آشپزی

اطلاعات کلی در مورد استفاده از تخم کتان در آشپزی:

تخم کتان را می توانید به غذا های پخته شده به راحتی اضافه کنید. کیفیت غذای شما را افزایش می دهد و ظاهری زیبا را برای شما فراهم می سازد. 
– تخم کتان دارای ماده ای به نام gum می باشد. این ماده ماده ایی چسبنده است و به همین دلیل تخم کتان مایع را جذب می کند. هنگام استفاده از آن در غذا باید دو برابر میزان تخم کتان آب اضافه کنید تا غذای شما خشک نشود. 
– بعد از اضافه کردن تخم کتان به مخلوط، زمان برای هم زدن مخلوط باید کم باشد.
– استفاده از تخم کتان در پخت نان باعث بالا رفتن زمان تخمیر شدن آن می شود. 
– هنگام استفاده از تخم کتان در فر باید حرارت آن را تا اندازه کمی پایین آورده شود تا شیرینی یا غذای حاوی تخم کتان به خوبی قهوه ای رنگ و پخته شود.
– پخته شدن تخم کتان از فواید آن کم نمی کند.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *