۹ درمان طبیعی با استفاده از عسل

مطلب را به اشتراک بگذارید

انسان مدرن بسیار باهوش و با استعداد است. می تواند به فضا سفر کند یا بیماری هایی که تا چند قرن پیش قابل درمان نبودند را درمان کند. اما نیاکان ما نیز باهوش بودند. آنها در استفاده از مواد طبیعی بسیار ماهر بودند. به عنوان مثال طبق یک سری تحقیقات ما متوجه می شویم که عسل دارای ترکیب های آنتی اکسیدانی بسیار قوی می باشد. جالب است بدانید که طب سنتی یونان، روم و همچنین طب سنتی اسلامی از عسل به عنوان غذایی جادویی یاد شده است. این در حالی است که همه این ها قبل از کشف این خواص عسل در آزمایشگاه های غذایی بوده است. در زیر به چندی از بیماری ها یا مشکلاتی که می توان با عسل آن ها را درمان کرد می پردازیم.

۱-مرهم برای زخم :

در بسیاری از تحقیق ها در یافتند که عسل تاثیر بسیاری در درمان زخم ها دارد.به عنوان مثال در یک تحقیق متوجه شدند که عسل طبیعی که از جنگل یافته شده است می تواند موجب از بین رفتن باکتری ها در زخم شود.در تحقیقی دیگر یافته شد که عسل می تواند موجب بهبود پروسه درمان زخم و همچنین جلوگیری از عفونت زخم شود. برای استفاده از این درمان ۴ الی ۵ قاشق چایخوری عسل روی زخم بمالید سپس آن را با گاز ببندید هر ۱۲ ساعت یک بار زخم را باز کنید و دوباره عسل بمالید. (توجه داشته باشید که هر چقدر عسل طبیعی تیره تر باشد قدرت آنتی اکسیدان آن بیشتر است)

۲-درمان شوره سر :

در یک تحقیق بیمارانی که شوره سر داشتند عسل بر روی پوست سرشان قرار دادند. بعد از یک هفته استفاده روزانه از عسل بر روی پوست سر خارش پوست سر از بین رفت و پس از دو هفته پوسته پوسته شدن سر کاملاُ از بین رفت و کاملا بهبود پیدا کرد.

برای این کار ابتدا در یک لیوان ۹۰% عسل و ۱۰% آب ریخته و هم بزنید و سپس ترکیب حاصل را روی پوست سر بمالید و به مدت چند دقیقه بگذارید بماند سپس آنرا بشویید.

۳-آرام کردن سرفه :

متوجه شده اید که دارو های درمان سرفه دارای عسل هستند؟ عسل یک درمان فوق العاده برای سرفه می باشد.

در یک تحقیق به کودکانی که سرفه می کردند و سرما می خوردند دو قاشق چایخوری عسل دادند و باعث شد که سرفه آنها به آرامش برسد. در زیر یک شربت سرفه که به وسیله عسل تهیه می شود ذکر شده است :

آب لیمو ترش تازه…………………………………………………۱/۵ قاشق غذاخوری
زنجبیل تکه تکه شده……………………………………………¼ لیوان
عسل……………………………………………………………..۱ لیوان

همه مواد را به جز عسل در یک تابه کوچک ریخته و برای ۵ دقیقه دم بکشانید. در یک ضرف ریخته و کمی گرم کنید مواظب باشید به جوش نیاید یا آب پز نشود سپس عسل را کمی داغ کنید و با مخلوط بدست آمده هم بزنید.در یک ظرف ریخته و در یخچال قرار دهید.

برای کودکان ۱ الی ۵ سال یک قاشق چایخوری هر ۱ ساعت یک بار و برای کودکان ۵ الی ۱۲ سال در هر دو ساعت ا لی ۲ قاشق چایخوری و برای افراد بزرگتر از ۱۲ سال ۱ الی ۲ قاشق چایخوری هر ۴ ساعت یک بار میل شود.

۴-درمان ریختن مژه :

عسل می تواند باعث پر پشت شدن مژه ها و همچنین جلوگیری از ریختن آنها کند از عسل می توانید برای پاک کردن آرایش چشم ها نیز استفاده کنید.

۵-درمان سوختگی :

در یک تحقیق دانشمندان دریافتند که عسل و خواص آنتی باکتریال آن می تواند باعث درمان سوختگی شود. دلیل اصلی آن علاوه بر خواص آنتی باکتریالی که دارد این است که عسل PH پایین و همچنین شامل مقدار زیادی هیدروژن پروکسید می باشد.

۶-درمان آفتابسوختگی :

در صورتی که عسل را روی محلی از پوست که دارای سوختگی است است قرار دهید باعث سرعت بخشیدن به درمان محل سوختگی می شود فرمول زیر را امتحان کنید :

عسل……………………………………………………۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون……………………………………………۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه……………………………………….¼ قاشق چایخوری

۷-درمان کم خونی :

در یک تحقیق دیگر به پژوهشگران به این تحقیق رسیدند که عسل می تواند باعث افزایش گلبول های سفید و قرمز خون شود. (مخصوصا بعد از شیمی درمانی که گلبول های سفید خون بعد از شیمی درمانی کاهش پیدا می کنند)

۸-غذای فوق العاده برای پوست :

ویژگی های عسل آنرا برای پوست به یک غذای فوق العاده تبدیل می کند. به عنوان مثال یک برگ آلوئه ورا را به عسل مالیده و آنرا بر روی صورت بمالید این کار باعث آرامش بخشیدن به منافذ صورت می شود.

۹-درمان مو های خشک :

عسل می تواند باعث درمان موهای خشک و همچنین موخوره شود در زیر یک ترکیب معجزه اسا برای مو ها ذکر شده است :

عسل………………………………………………..نصف لیوان
روغن زیتون…………………………………………..یک چهارم لیوان

روغن زیتون و عسل را با یکدیگر مخلوط کنید. و آنرا روی موهای خود قرار دهید. پس از ۳۰ دقیقه در حمام آنرا بشویید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *