۶ دلیل برای دوست داشتن سرکه سیب

مطلب را به اشتراک بگذارید

۶ دلیل برای دوست داشتن سرکه سیب

سرکه سیب شامل تعدادی از مواد مغذی بهداشتی و درمانی، از جمله آنزیم های ضروری، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و آهن است. در زیر به برخی از مهمترین خواص سرکه سیب می پردازیم.

کمک به هضم غذا

جزء اصلی اسید معده، یعنی هیدروکلریک اسید (HCL) موجب تجزیه ی مواد غذایی می شود. بدون این ماده مشکلاتی مانند نفخ، یبوست و سوء هاضمه ایجاد می شود. غذاهای اسیدی مانند سرکه سیب می تواند به تولید HCL کمک کند.

منبع خوبی از پروبیوتیک است

پروبیوتیک یک عامل ضروری برای سلامت روده هاست.

کنترل قند خون

سرکه سیب موجب کنترل قند خون می شود.
دانشمندان معتقدند که اسید استیک موجود در سرکه سیب مسئول کاهش قند خون است، چون موجب بهبود هضم نشاسته ی بدن شده و سوخت و ساز را نیز افزایش می دهد. این امر موجب ورود کالری کمتری به خون می شود.

یک پاک کننده خانگی

خواص ضد باکتریایی سرکه سیب، آن را به یک ماده ضد عفونی کننده تبدیل کرده است.
برای پاک کردن انواع سطوح و شیر آلات از ترکیب سرکه سیب و آب استفاده کنید.

تسکین خارش پوست

اسیدیته سرکه سیب موجب تغییر pH پوست، و پوست سر می شود. برای رفع خارش، مقداری سرکه سیب و آب را ترکیب کرده و روی پوست ماساژ داده و پس از چند دقیقه شست و شو دهید.

استفاده از آن در سس سالاد

می توانید با ترکیب سرکه سیب، روغن زیتون و کمی نمک دریا و فلفل سسی لذیذ برای سالاد تهیه کنید. بر حسب سلیقه می توانید از گیاهان معطر دیگر نیز استفاده کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *