۷ دلیل که چرا باید کمتر نمک بخورید

مطلب را به اشتراک بگذارید

۷ دلیل که چرا باید کمتر نمک بخورید

برای اینکه از نظر چشایی از غذا لذت ببریم وجود نمک ضروری می باشد اما مصرف زیاد آن خطرناک و عواقب ناخوشایندی خواهد داشت. در این مطلب دلایل مهمی را ذکر می‌کنیم که چرا باید کمتر نمک بخورید.
باعث افزایش فشار خون می شود
نمک می‌تواند فشار خون شما را بالا ببرد تا حدی که ممکن است شما را دچار سکته یا نارسایی‌های قلبی کند. حدود یک سوم جمعیت بزرگسالان دچار فشار خون می باشند هیچ رابطه ‌ای هم بین سن و فشار خون وجود ندارد.
کاهش مصرف نمک و ورزش منظم به شما اطمینان می دهد که سطح فشار خون شما تحت کنترل باشد.
باعث ایجاد سرطان معده می شود
افرادی که در برنامه‌ غذایی نمک زیاد می خورند نسبت به دیگران بیشتر در معرض ابتلا به سرطان می باشند.
نمک به معده‌ شما آسیب می رساند و آنرا در برابر باکتری هلیکوباکتر پیلوری  آسیب پذیر می‌سازد. مردان نسبت به زنان به میزان بیشتری در خطر ابتلا به سرطان قرار دارند.
چاقی را افزایش می دهد
یک دلیل دیگر بیماری نامطلوب چاقی را بشناسید. نمک تنها باعث افزایش وزن نمی شود اما می‌تواند بیشتر شما را تشنه نگاه دارد.
اگر مصرف مایعات از نوع نوشیدنی‌های شیرین باشد که به احتمال زیاد هم می باشد ناخودآگاه خود را درگیر با اضافه وزن می‌بینید.
باعث اختلالات کلیوی می شود 
سنگ کلیه بیماری دردناکی می باشد. مقصرنمک می باشد.  زمانی خطرناک خواهد شد که با فشار خون بالا همراه باشد. این دو عامل باعث خواهند شد تا کلسیم اضافه از ادرار دفع نشود.
انباشته شدن کلسیم هم باعث بوجود آمدن سنگ کلیه می شود.
باعث نفخ می شود
نفخ معمولا به دلیل نگهداری آب درون بدن رخ می‌دهد.
مصرف نمک زیاد می‌تواند بدنتان را تا ۵۰ اونس آب در خود نگاه دارد.
با کاهش مصرف نمک شاهد کاهش نفخ معده خواهید شد.
باعث پوکی استخوان می شود
هنگامی که بین مردان و زنان مقایسه انجام دهیم زنان ریسک بسیار بالاتری در این زمینه پذیرا می باشند.
برنامه غذایی پر نمک باعث کاهش کلسیم می شود.
مصرف زیاد نمک رابطه‌ مستقیم با دریافت زیاد سدیم دارد و سدیم زیاد هم باعث ضعف استخوان‌ بندی می شود.
یکی دیگر از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک می باشد.
وضعیت تنگی نفس شما را بدتر می  کند
هر یک از ۱۱ کودک و هر یک از ۱۲ بزرگسال از تنگی نفس یا آسم رنج می برند.
نمک عاملی برای افزایش علامت‌های آسم می باشد.
بیماران آسمی اگر مصرف نمک را کاهش دهند به نتایج بهتری خواهند رسید.
بزرگسالان نباید بیشتر از ۶ گرم نمک در روز مصرف کنند و کودکان هم خیلی کمتر از این مقدار.
مصرف متعادل نمک کمک خواهد کرد تا احتمال ابتلا به انواع بیماری ها کاهش یابد.
عاقلانه بخورید و سالم زندگی کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *