۵ چیز که چین و چروک در مورد سلامت شما می گوید

مطلب را به اشتراک بگذارید

۵ چیز که چین و چروک در مورد سلامت شما می گوید

۱- شما در معرض پوکی استخوان هستید

پوست شما پنجره ای است بر روی استخوان های شما. محققان در سال ۲۰۱۱ مطالعه ای بر روی ۱۰۰ زن بین رنج سنی ۴۰ تا ۵۰ سال انجام دادند که متوجه شدند در ۳ سال اول یایسگی کسانی که دارای عمیق ترین چین و چروک هستند در واقع کمترین تراکم استخوان را دارند.) هیچ کدام از زنان در هورمون درمانی شرکت نکردند) “لوبنا پال” مدیر برنامه سندرم تخمدان پلی کیستیک و یاسگی در دانشگاه پزشکی بیل مطاله ای انجام داده می گوید: یک گروه از پروتین شناخته شده به عنوان کلاژن که با بالا رفتن سن موجب کاهش آن می شود و موجب عمیق تر شدن چین و چروک می شود.

۲- شما در مرحله اولیه بیماری قلبی هستید

“فرانک” در سال ۱۹۷۳ “نشانه فرانک” را کشف کرد. نشانه فرانک این بود که چین و چروک در نرمه گوش به این معنا است که فرد در مراحل اولیه بیماری قلبی است به خصوص پنپاژ کردن قلب. “دبار جلیمان” متخصص پوست از دانشگاه ماونت ساینای می گوید:برای رویت بیماری قلبی فرد باید سی تی اسکن رنگی از قلب  افرادی گرفته شود که در نرمه گوش انها چین و چروک وجود دارد. چین و چروک در نرمه گوش ناشی از سقوط عروق خونی کوچک به نرمه گوش ایجاد می شود و این بازتابی از تغیرات در رگ های خونی اطراف قلب است.

۳- شما دارای فشار خون هستید

مطالعه ای که سال ۲۰۱۳ در مرکز پزشکی دانشگاه لیدن هلند انجام شد نشان می دهد زن هایی که با داشتن ظاهر جوانتر از سنشان هستند دارای فشار کمتری نسبت به زن هایی که ظاهرشان پیرتر از سنشان نشان می دهد. مطالعات نشان می دهد مردان و زنانی که طول عمر کمتری دارند چین و چروک در بازوهای آنان بیشتر از افراد دیگر است.

۴- شما دارای استرس بیشتری هستید

پزشکان امریکایی می گویند وجود چین و چروک بر روی صورت موجب نگرانی افراد است اما باید دانست به وجود آمدن چین و چروک بر روی صورت به خصوص بر روی پیشانی از استرس می باشد، و چین و چروک به وجود آمده از استرس دایمی می باشد. وقتی شما استرس دارین بدن شما مقدار زیادی هورمون استرس کورتیزول، تولید می کند که موجب از بین رفتن کلاژن در زیر پوست می شود.

۵- شما بیش از حد قند می خورید

هنگامی که شما مواد قندی و شیرینی جات مصرف می کنید باید نگران ان موضوع هم باشید که به چه مقدار مواد قندی در طول روز باید مصرف کنید. قند بر روی پوست و چین و چروک تاثیر می گذارد. گلیکاسیون واکنش غیر انزیمی قندها با پروتین ها است.عدم انعطاف پوست حاصل گلیکوزیله شدن غیر آنزیمی پروتین ها پوست از جمله کلاژن و الاستین است.پیری پوست سبب سفت و ضخیم شدن فیبرهای پروتین می شود.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *