۵ خاصیت نهفته در غذاهای تند برای دارندگان گروه خون B

مطلب را به اشتراک بگذارید

۵ خاصیت نهفته در غذاهای تند برای دارندگان گروه خون B

بهتر است طعم غذاها را کمی تند کرده تا از خواص تند آن‌ها بهره‌مند شویم. غذاهای تندی که گاهی اشک و اب بینی ما را درمی‌آورند دارای خواص فراوانی هستند که در اینجا به ۵ مورد از آن‌ها  برای دارندگان گروه خون B می پردازیم.

۱٫سلامت بهتر قلب :

فلفل‌های تند اثرات تخریب حاصله از کلسترول بد را در بدن افراد دارنده گروه خون B   کاهش می‌دهند می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و نیز سکته مغزی را کاهش دهند. کپسایسین (فلفل قرمز) با التهاب که عامل اصلی بیماری‌های قلبی  می‌کند.

۲٫کاهش فشار خون :

نتایج بررسی ها نشان می دهد در فلفل ترکیبی وجود دارد که موجب کاهش فشارخون  دردارندگان گروه خون B می‌شود. در این بررسی مشخص شد که مصرف فلفل موجب آرامش رگ‌های خونی نیز می‌شود.

۳٫کاهش وزن :

مصرف زیاد فلفل می‌تواند به کاهش چربی‌ها و در نتیجه کاهش وزن افراد دارنده گروه خون B شود. تحقیقات می‌گوید،‌ فلفل‌ها دارای ماده‌ای به نام کپسایسین هستند که دارای خاصیتت ب گرمازایی هستند و پس از هر وعده غذایی با تولید حرارت بدن را وادار به سوزاندن کالری‌های بیشتری می‌کند.

۴٫پیشگیری از سرطان:

مشخص شده که کپسایسین موجود در فلفل‌های تند قابلیت کشتن برخی از سلول‌های سرطانی در افراد گروه خون B را دارند. و فلفل‌های تند، سرماخوردگی‌های معمولی را بهبود بخشیده و از ابتلا به چاقی و همچنین سکته مغزی پیشگیری می‌کنند.

۵٫ارامش  اعصاب :

گفته می‌شود غذاهای تند تولید سرتونین (هورمون‌های احساس خوبی) را افزایش می‌دهند و عصبانیت و افسردگی را از بدن  افراد گروه خون B دور می‌کنند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *