۲۳ نکته برای داشتن ناخن های جذاب

مطلب را به اشتراک بگذارید

۲۳ نکته برای داشتن ناخن های جذاب

‏۱ – از رژیم غـذایی متـعــادل کــه شــامــل مقادیر فراوان از میوه ها و سبزیجات تازه،حبوبات و گوشت لخم میباشد ‏اســتفاده کنید.‏
‏۲- هــنـگـام انـجام وظـایف خـانه به ویــژه شستن ظرفها از دستکش استفاده کنید.‏
‏۳- ناخن را با برس ویژه تمیز کنید مخصوصا پس از کار با مواد کثیف.‏
‏۴- برای سوهان کشیدن ناخنهایتان از سوهانهای نرم و ظریف استفاده کرده و هـیچگاه ناخنها را در دو جهت سوهان ‏نکشید. ناخن هـا را تنها از سـمـت گوشـه به سمت مرکز ناخن در یک جهت سوهان بکشید.‏
‏۵- از ناخنها استفاده ابزاری نکنید مثلا از آنها برای بیرون آوردن منگنه استفاده نکنید.‏
‏۶- ناخنها را خشک و تمیز نگاه دارید این کار کمک میکند تا باکتریها و قارچها روی ناخنها تجمع پیدا نکنند.‏
‏۷- اگر ناخنهای پایتان ضخیم بوده و کوتاه کردن آنها دشوار است آنها را بمدت ۵ الی ۱۰ دقیقه درون مخلوط آب و نمک گرم (یک قاشق چای خوری نمک در نیم لیتر آب) فرو ببرید. این کار باعث نرم شدن آنها میگردد.‏
‏۸- ناخنها را برای دارا بودن حداکثر استحکام بـاید بـطور مستقیم کوتاه کرده و اندکی در گوشه ها گرد شوند.‏
‏۹- هیچگاه کوتیکول ناخن را جدا نسازید چون این کار باعث ایجاد عفونت میگردد.‏
‏۱۰- از جویدن ناخنها خودداری کنید.‏
‏۱۱- صـابون و مواد شوینده قوی سبب خشکی و ترک برداشتن ناخنها می گردند. بـرای شستن دستها از صابونهای ‏ملایم استفاده کنید.‏
‏۱۲- بیش از یکبار در هفته از لاک برها استفـاده نـکنـیـد زیـرا آنـها بـاعـث خشـکی ناخن میگردند. در صورت استفاده از ‏آنها از لاک برهای فاقد استون استفاده کنید.‏
‏۱۳- پیش از باغبانی ناخنهای خود را در صابون فرو ببرید این کار سبب میشود کثـافـات به زیر ناخنها نفوذ نکنند.‏

خرید محصولات OAB

برای تهیه محصولات سالم و ارگانیک OAB می توانید به سایت OABSHOP.ir مراجعه کرده و یا برای اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۳۴۳۴۹۰ تماس بگیرید.

‏۱۴- پس از سوهان کشیدن ناخن هـا، آنهـا را برای چنـد دقیـقه درون آب گرم صابون دار ماساژ دهید تا چربی ناخنها ‏گرفته شود.‏
‏۱۵- یک تا سه ماه از سال به ناخنهای خود استراحت دهید و هیچ گـونه لاک و یـا نـاخـن مصنوعی بکار نبرید تا ناخنها ‏مجددا سلامتی خود را بازیابند.‏
‏۱۶- آب و مایعات فراوان بنوشید.‏
‏۱۷- برای داشتن ناخنهای سلامت مصرف روزانه ۲/۵ میـلی گـرم بـیوتـیـن (غیـر از زنـان باردار) و غذاهای حاوی بیوتین ‏مانند تخم مرغ و جگر بسیار مفید میباشد.‏
‏۱۸- هر روز دستان و ناخن های خود را با مواد مرطوب کننده مرطوب کنید. همــچنین از غذاهای سرشار از سولفور و ‏سیلیکون مانند گل کلم و ماهی استفاده کنید.‏
‏۱۹- آب هویج تازه بنوشید چون سرشار از کلسیم و فسفر بوده و در استحکام ناخنـهـا بسیار مفید میباشد.‏
‏۲۰- براق کننده لب برای نرم کردن ناخنها بسیار موثر میباشد.‏
‏۲۱- از لاک بر پیش از لاک زدن نیز استفاده کنید زیرا با زدودن چربی ناخن آن را برای قرار گرفتن بهتر لاک آماده ‏میسازد.‏
‏۲۲- بـرای زدودن لکهای ایجاد شده توسط گرد و غبار و باکتریها و یا لاکها مـی تـوانـیـد از مـخلوط ۱۰ قسـمت آب و یـک ‏قسـمت سفـید کنــنده خانگی استفاده کرده و لکها را پاک کنید.‏
‏۲۳- پس از لاک زدن حتما از براق کننده لاک (برق ناخن) استفاده کنید زیرا باعث میشود ناخن ها در برابر شکنندگی ‏مقاوم تر شوند. همچـنین بـراق کنـنـده را بـدون لاک نـیــز به ناخنهای خود بزید زیرا با این کار رطوبت ناخنها حفظ ‏میگردد.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *