“چای سبز” دشمن چربی های کبد

مطلب را به اشتراک بگذارید

مصرف برخی غذاهای چرب و فست‌فود و گنجاندن این غذاها در برنامه‌ غذایی از معایب اصلی کبد چرب محسوب می‌شود و اگر کنار این خوراکی‌ها کم تحرکی نیز اضافه شود یک فرد می‌تواند راحت‌تر درگیر این بیماری شود. 
از علائم اصلی کبد چرب می‌توان به ضعف، خستگی و احساس سنگینی در شکم اشاره کرد و همچنین نوشیدن چای سبز در پیشگیری از تجمع و رسوب چربی‌ها در اطراف کبد موثر است و افرادی که در ژنتیکشان بیماری کبد چرب وجود دارد نیز می‌توانند چای سبز در رژیم غذایی‌شان بگنجانند که تا حدودی این بیماری را کنترل می کند. 
اگر دور غذاهای مضری مانند چیپس، پفک و غذاهای سرخ شده یک خط قرمز کشیده شود مطمئناً موفق در درمان کبد چرب خواهید بود، در واقع افراد چاق دچار اضافه وزن که کمترین میزان تحرک را دارا هستند اصلی‌ترین گروه برای ابتلا به بیماری کبد چرب هستند، و حتی گاهی اوقات نیز مصرف بی‌رویه برخی ویتامین‌ها و مکمل‌ها نیز می‌تواند یک عامل محرک در کبد چرب باشند. 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *