پروکائین امید (Procainamide)

مطلب را به اشتراک بگذارید

‏موارد و مقدار مصرف: ‏
پروکایین آمید در درمان و کنترل آریتمی بطنی ،به ویژه پس از انفارکتوس قلبی و همچنین تاکی کاردی دهلیزی مصرف می ‏شود. ‏
موارد منع مصرف و احتیاط: ‏
این دارو در موارد انسداد کامل قلب، نارسایی قلب، کمی فشارخون و لوپوس اریتماتوز سیستمیک نباید مصرف شود. ‏
عوارض جانبی: ‏
تهوع، اسهال، بثورات جلدی، تب، ضعف عضله قلب، نارسایی قلب، سندرم شبه لوپوس اریتماتوز، آگرانولوسیتوز پس از ‏درمان طولانی مدت، پسیکوز و آنژیوادم با مصرف این دارو گزارش شده است. ‏
هشدار: ‏
این دارو در موارد انسداد کامل قلب، نارسایی قلب، کمی فشارخون و لوپوس اریتماتوز سیستمیک نباید مصرف شود. ‏
تداخل دارویی: ‏
مصرف همزمان این دارو با سایر داروهای ضدآریتمی ممکن است سبب بروز اثرات تجمعی هر دو بر روی قلب شود. ‏مصرف همزمان داروهای کاهنده فشار خون با پروکایین آمید ممکن است سبب تجمع اثر کاهنده فشارخون هر دو دارو ‏شود. پروکایین آمید به علت دارابودن اثر مسدود کننده عصبی عضلانی و یا ضدموسکارینی ثانویه، ممکن است اثر ‏داروهای ضدمیاستنی را بر روی عضلات اسکلتی خنثی نماید. مصرف همزمان پروکایین آمید با داروهای مسدود کننده ‏عصبی عضلانی، ممکن است موجب طولانی شدن یا تشدید اثر این داروها شود. ‏
مکانیسم اثر: ‏
این دارو اثر مستقیم بر روی قلب دارد و موجب کاهش تحریک پذیری، سرعت هدایت، خودکاری و پاسخ دهی غشاء همراه ‏طولانی شدن دوره تحریک ناپذیری می شود. مقادیر مصرف بیشتر دارو، ممکن است موجب ایجاد انسداد دهلیزی بطنی ‏شود. ‏
نکات قابل توصیه به بیمار: ‏
‏مصرف این دارو از راه عضلانی، فقط در مواردی که امکان تزریق وریدی وجود ندارد، توصیه می شود. ‏
فارماکوکینتیک: ‏
جذب دارو پس از تزریق عضلانی سریع و متابولیسم دارو کبدی است. در حدود ۲۵ درصد از یک مقدارمصرف، به ‏متابولیت فعال تبدیل می شود. نیمه عمر دارو در حدود ۴/۵-۲/۵ ساعت و نیمه عمر متابولیت آن در حدود ۶ ساعت است. ‏زمان لازم برای رسیدن به اوج اثر، از راه طریق عضلانی ۶۰-۱۵ دقیقه و از راه وریدی فوری است. دفع دارو از راه ‏کلیه می باشد و سرعت دفع متابولیت آن کندتر است. ‏
اشکال دارویی: ‏
Injection:1000mg/10ml

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *