نکاتی در ارتباط با یک افطاری سالم

نکاتی در ارتباط با یک افطاری سالم

مطلب را به اشتراک بگذارید

افطار وعده ای است که روزه داران پس از تحمل تشنگی و گرسنگی در طول روز به استقبال آن می روند و ناخودآگاه دست به انتخاب غذاهای پرکالری و پرچرب می زنند. نیاز فوری بدن به دریافت منبع انرژی به شکل گلوکز برای تمام سلول ها خصوصاً مغز و سلول های عصبی در زمان افطار نکته بسیار با اهمیتی است، که متأسفانه روزه داران به منابعی که از آن انرژی لازم را دریافت می کنند دقت چندانی ندارند. استفاده از غذاهای سرشار از کربوهیدرات می تواند کاهش سطح گلوکز ناشی از روزه داری را جبران نماید.

• روزه خود را با خرما، انجیر و آبمیوه های تازه که حاوی قندهای طبیعی می باشند باز کرده و افطار کنید.

• سوپ و فرنی های تهیه شده از جو دوسر به همراه خرما، شیر و چای بهترین گزینه ها برای باز کردن روزه می باشند. از آن جایی که مواد غذایی ذکر شده بافت سبک و نرمی دارند، معده را برای دریافت شام به خوبی آماده می کنند.

• تعادل در الگوی غذایی خود را با افراط در مصرف شیرینی و شربت که قند اضافی وارد بدن و در نتیجه باعث چاقی می شود، به هم نریزید.

• بلافاصله بعد از افطار آب زیادی ننوشید که باعث درد و تورم معده می شود.

• بعد از افطار میوه تازه و آجیل میل نمایید. نصف لیوان آبمیوه را می توان جایگزین یک عدد میوه تازه کرد.

• از خوردن غذاهای سنگین برای افطار خودداری کنید تا بار سنگینی به دستگاه گوارش تحمیل نشود. اگر برای شام برنامه ای دارید باید حداقل ۲ ساعت بعد از افطار مواد غذایی سبک میل نمایید.

• برای شام بشقاب خود را پر از غذا نکنید، تنها مقداری غذا میل نمایید تا گرسنگی تان رفع شود.

• بلافاصله بعد از افطار به خواب نروید و با کمی پیاده روی به هضم غذا کمک کنید تا راحت تر بخوابید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *