رژیم دوران روزه داری

مطلب را به اشتراک بگذارید

از آنجا که چای و قهوه حاوی کافئین می باشد و کافئین باعث دفع بیشتر آب بدن در طول دوران روزه داری می شود لذا باعث تشنگی بیشتر و بروز یبوست می گردد.
چنان چه علاقه مند به نوشیدن چای هستید، چای بسیار کمرنگ بنوشید.
پیروی از این رژیم به حد قابل توجهی از تشنگی و یبوست دوران روزه داری جلوگیری میکند.
اگر روزه داری با روشی صحیح دنبال شود علاوه بر معنویات آن کمک زیادی در کم شدن چربی های بدن کرده و از بروز تمامی مشکلات و بیماری های مربوط به چربی اضافی در بدن جلوگیری می نمایید.
در این ماه مبارک سعی کنید از دو ماده غذایی سودمند جو دوسر و دانه چیا بیشتر استفاده کنید. جو دوسر ۱۵ برابر خود آب جذب و در طول روز از تشنگی و یبوست جلوگیری می کند.

جو دوسر حاوی فیبر بالایی است و به دلیل دارا بودن سبوس به آرامی هضم شده و از این رو باعث احساس سیری طولانی مدت می شود. دانه چیا دارای ۳۴% فیبر است و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و آب فراوانی را در خود ذخیره کرده و از تشنگی و یبوست جلوگیری میکند.

رژیم دوران روزه

سحر:

سوپ جو دوسر: برای تهیه این سوپ می توانید از مواد غذایی همچون پیاز سرخ شده، هویج رنده شده، قارچ، جعفری خرد شده، روغن زیتون و حتی مقداری دانه چیا استفاده کنید.
بر حسب سلیقه می توانید در تهیه این سوپ از مواد غذایی و سبزیجات دیگر نیز استفاده کنید. برای تهیه یک کاسه کوچک سوپ برای هر نفر، ۶ گرم جو دوسر کافیست. زیرا جو دوسر آب بسیار زیادی به خود جذب کرده و سوپ غلیظ می شود.
چنان چه سحر علاقه مند به خوردن غذا هستید می توانید از کمی برنج و دارندگان گروه خون O، B و AB از گوشت قرمز و دارندگان گروه خون A می توانند از ماهی یا مرغ استفاده کنند.

مصرف ۲ الی ۳ قاشق از این سوپ غنی از فیبر به همراه کمی برنج و سبزیجات تازه یا سالاد بدون سس و گوجه فرنگی به همراه کمی آب لیمو ترش تازه با کمی روغن زیتون کافی است.

افطار:

افطار را با نوشیدن یک لیوان آب ولرم با یک عدد خرما شروع کنید. ۱ الی ۲ ساعت بعد از افطار می توانید یک کاسه کوچک از سوپ جو دوسر را به همراه کمی برنج و خورش کم چرب به همراه سالاد بدون سس نوش جان فرمایید و پس از گذشت ۲ ساعت مقداری میوه و آب بنوشید.
در دوران روزه داری از مصرف شیرینی جات، زولبیا و بامیه اجتناب فرمایید و از جو دوسر و کینوا بیشتر استفاده کرده و حدالامکان روغن غذاها را کاهش دهید. طی این ۳۰ روز شاهد کاهش وزن خواهید بود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *