مواد غذایی سرطان زا را بشناسید!

مطلب را به اشتراک بگذارید

امروزه ابتلا به سرطان امری بسیار رایج و شایع است. 
با تغذیه ی مناسب و پیروی از سبک زندگی سالم می توان احتمال ابتلا به سرطان را به طور چشمگیری کاهش داد. 
در ادامه مهمترین غذاهای سرطان زا را معرفی می کنیم. سعی کنید تا حد امکان از مصرف آن ها خودداری کنید.

گوشت های فرآوری شده
این نوع گوشت ها، مانند سوسیس، کالباس و… به دلیل دارا بودن مواد نگهدارنده شیمیایی، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهند. 

بسیاری از آنها حاوی یک ماده سرطان زا شناخته شده به عنوان نیتریت سدیم، هستند. 
در سال ۲۰۰۵ محققان دانشگاه هاوایی دریافتند که گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را تا ۶۷% افزایش می دهد.  
هات داگ نیز غذایی بسیار ناسالم است که توسط اندام، بافت عصبی، تکه استخوان، و بخش های دیگر برخی حیوانات ناخوشایند تهیه می شود. این حیوانات احتمالاً حاوی هورمون، آنتی بیوتیک و آفت کش بوده و از خوراک های ناسالم، از جمله مدفوع تغذیه می کنند.

از مصرف بیکن، سوسیس، هات داگ، گوشت ساندویچ، ژامبون، پپرونی، کالباس، و تقریبا تمام گوشت قرمز مورد استفاده در غذاهای منجمد و آماده شده بپرهیزید.

نوشابه
نوشابه توسط کالری، شکر و مواد مصنوعی و شیمیایی پر شده است. یک بطری نوشابه معادل ده بسته از قند است.

 قند موجود در نوشابه و همچنین اسیدی بودن آن، به مینای دندان آسیب زده و موجب پوسیدگی دندان نیز می شود. 
طبق مطالعات دانشگاه مینه سوتا، افرادی که روزی دو وعده یا بیشتر از این نوع نوشیدنی ها مصرف کنند، احتمال ابتلا به سرطان پانکراس در آن ها ۲برابر می شود.
رنگ موجود در این نوشیدنی ها نیز ماده ای بسیار خطرناک و سرطان زاست.

چیپس 
چیپس پر از چربی ترانس، کربوهیدرات، سدیم، طعم دهنده های مصنوعی، رنگ، و مواد نگهدارنده است. موجب گرفتگی عروق خونی می شود و کلسترول و قند خون را افزایش می دهد. 

چیپس به نحوی تهیه می شود که موجب شکل گیری مواد سرطان زا مانند آکریل آمید، که در سیگار وجود دارد، می شود. 

پاپ کورن
مواد شیمیایی موجود در آن، مانند اسید perfluoroctanoic، موجب افزایش احتمال ناباروری در انسان می شود. 

مواد موجود در آن همچنین احتمال ابتلا به سرطان های بیضه، پانکراس و مشکلات کبدی را افزایش می دهند.

میوه های آلوده به آفت کش ها
آفت کش ها موادی سمی برای انسان هستند، و خطر ابتلا به برخی سرطان ها را افزایش می دهند.

کنسرو
پوشش سطح داخلی قوطی های کنسرو حاوی ماده ای شیمیایی هستند که به عنوان استروژن عمل می کنند و باعث فعالیت هورمونی در بدن می شوند. 

مطالعات نشان می دهد که این ماده با بیماری های قلبی، آسیب روده، و ناباروری مرتبط است، و ماده ای سرطان زاست.
خطرناک ترین مورد نیز رب گوجه فرنگی است، به دلیل اسیدیته بالایی که دارد.

تغذیه بر اساس گروه خونی نیز یکی از عوامل بسیار مهم جهت پیشگیری و همچنین درمان انواع بیماری ها از جمله سرطان است. 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *