ماهی سرخ شده هندی با دال عدس

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
عدس قرمز ……………………….‏۱ پیمانه
ادویه کاری ‏………………………‏۱ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب …………………. ‏¼ پیمانه
ماهی سالمون …………………..‏ ۶ تکه
پرک فلفل چیلی ………………..‏ ۱ قاشق چای‌خوری
سیر ‏……………………………. ‏۲ حبه
پیاز ‏………………………………‏ ۱ عدد
خمیر کاری قرمز………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون………………………. ‏۲ قاشق غذاخوری
دانه زیره سبز…………………….‏ ½ قاشق ‏چای‌خوری
زردچوبه………………………….. ‏½ قاشق ‏چای‌خوری
دانه خردل………………………..‏ ¼ قاشق ‏چای‌خوری
نان هندی و چاتنی ‏انبه برای سرو
طرز تهیه ‏‎:‎
‎ماست و خمیر کاری‎ ‎را در کاسه‌ای با هم مخلوط نمایید. ماهی‌ها را به آنها اضافه و در مخلوط ماست بغلتانید تا با ‏آن پوشیده شوند. ‏روی کاسه را پوشانده و تا زمانی که می‌خواهید سرخ کنید در یخچال قرار دهید‎.‎
‎عدس قرمز، زردچوبه و ۲ پیمانه آب را در یک ظرف بریزید آن را به جوش بیاورید و بعد شعله را کم کنید. هر ‏چند وقت یک‌بار ‏آن را هم بزنید تا زمانی‌ که عدس‌ بپزد و آب آن تمام شود. سپس ظرف را از روی شعله بردارید‎.‎
‎‎ ۱‎قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی حرارت متوسط گرم کنید. پیازهای خلال شده را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه ‏در آن تفت دهید ‏تا نرم شوند. سپس فلفل چیلی، ادویه کاری، ادویه‌ها، سیر رنده‌شده و ½ قاشق چای‌خوری نمک را ‏به آن اضافه کنید و به مدت ۱ ‏دقیقه با آنها تفت دهید. سپس این مخلوط را با عدس‌ ترکیب کنید‎.‎
‎‎۱‎قاشق غذاخوری باقی‌مانده از روغن زیتون را در تابه بریزید و هر سمت ماهی‌ها را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه در آن تفت ‏دهید‎.‎

‎ماهی ها را در بشقابهای سرو قرار داده و مخلوط عدس، یک تکه نان و کمی چاشنی انبه کنار آن قرار دهید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف عدس قرمز برای دارندگان گروه خونی A سودمند، برای گروه خونی AB بلامانع، و برای گرو خونی B و O مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *