قهوه سرد با شیره افرا یا عسل

مطلب را به اشتراک بگذارید

قهوه سرد با شیره افرا یا عسل

 
مواد لازم :

شیره افرا یا عسل…………………………….. ۳ قاشق غذاخوری
قهوه دم کرده…………………………………… ۱ لیوان
یخ………………………………………………… ۶ عدد
خامه فرم گرفته…………………………………. برای تزئین
طرز تهیه :
شیره افرا یا عسل را با قهوه دم کرده هم بزنید. سپس درون لیوانی ریخته و یخ ها را اضافه نمایید. در آخر با خامه فرم گرفته و کمی عسل تزئین نموده و میل نمایید.
نوع گروه خون از مهمترین عوامل نوشیدن یا ننوشیدن قهوه است. قهوه برای دارندگان گروه خون O و AB مضر است ، اما برای دارندگان گروه خون A سودمند می باشد. مصرف قهوه برای گروه خون B بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *