طرز تهیه پوره میوه ها مناسب گروه خونی A و AB

طرز تهیه پوره میوه ها مناسب گروه خونی A و AB

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه پوره میوه ها مناسب گروه خونی A و AB

پوره آلو

طرز تهیه:

۳ فنجان آلو را در ظرفی در بسته با ¼فنجان آب تا زمانی که کاملا پخته شوند بپزید و در آخر به خوبی له نموده و به کودک بخورانید.

پوره سیب

طرز تهیه:

۵ عدد سیب متوسط را شسته و تخمه هایش را در آورده و در سبدی استیل بخار پز کنید تا سیب ها کاملاً نرم شوند. می توانید تا نرم شدن  سیب ها کمی آب به آن اضافه  نمائید. پس از پخت کامل سیب ها، آن ها را پوره کرده و آب باقی مانده از بخار پز کردن سیب ها را برروی پوره سیب بریزید.

پوره گلابی 

طرز تهیه:

گلابی ها را شسته و پوست بکنید و تخمه های آن را در بیاورید، گلابی ها را به مدت ۱۰دقیقه یا تا زمانی که کاملاً نرم شوند بخار پز کنید، سپس آنها را پوره رده و پس از سرد شدن به کودک خود بدهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *