طرز تهیه غلات و برنج

طرز تهیه غلات و برنج

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه غلات و برنج

پوره برنج با قارچ

مواد لازم:

۲ قاشق غذا خوری برنج سفید
۷ عدد قارچ کوچک شسته شده و خرد شده (مناسب گروه خون)
۱ قاشق  غذا خوری شیر مادر یا شیر خشک
مقداری آب

طرز تهیه:

برنج را به همراه قارچ و شیر مادر یا شیر خشک در قابلمه ریخته و آب را به میزانی که روی آنها را بپوشاند به  آنها اضافه نمائید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه تا زمانی که مواد کاملاً پخته و نرم شوند بپزند. سپس مواد را پوره کرده و به دلخواه با شیر یا بدون شیر به فرزند خود دهید.

پوره برنج با سبزیجات

مواد لازم:

۲ قاشق غذا خوری برنج قهوه ای
۴ عدد هویج خرد شده ریز
۱ فنجان آب

طرز تهیه:

برنج را به همراه هویج در قابلمه ای در پوش دار با آب به مدت ۳۰ دقیقه و یا تا زمانی که مواد به خوبی پخته  و آب آن جذب شود بپزید، سپس بگذارید کمی خنک شده بعد در مخلوط کن ریخته و به صورت پوره در آورید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *