طرز تهیه غذا های گوشتی مناسب گروه خون AB

طرز تهیه غذا های گوشتی مناسب گروه خون AB

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه غذا های گوشتی مناسب گروه خون AB

خوراک بره 

مواد لازم:

۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک کیلو گوشت بره با استخوان
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ عدد هویج بزرگ خرد شده
۴ حبه سیر خرد شده
۴ ساقه کرفس خرد شده
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
نمک و آب به اندازه لازم جهت پخت کامل گوشت

طرز تهیه:

تکه های گوشت بره را درون ماهی تابه ای در روغن زیتون برروی شعله ملایم تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت ها را از ماهی تابه در آورده و کنار بگذارید. در همان ماهی تابه کره را اضافه کرده و پس از آب شدن کره، پیاز و هویج و کرفس و سیر و نمک را اضافه نمائید، و تا طلایی شدن آنها را تفت دهید. سبزیجات را کنار زده قطعات گوشت را اضافه کرده و آب را نیز بیافزایید و در ماهی تابه را بگذارید و به مدت ۲ ساعت بپزید (تا گوشت به خوبی پخته شود).

گوشت گوسفند بریان شده 

مواد لازم:

برای هر نفر ۲ تا ۳ دنده گوسفند (شاندیزی)
یک حبه بزرگ سیر خرد شده
آب به اندازه لازم جهت پخت کامل گوشت
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن زیتون

طرز تهیه:

فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم  کرده، دنده های گوسفند را که از قبل به سیر، نمک، فلفل و روغن زیتون آغشته شده است را درون یک پیرکس قرار داده و آب را به  آن اضافه کرده و به مدت ۴۵ دقیقه سر پوشیده بپزید و به  مدت ۳۰ دقیقه نیز بدون گذاشتن درب پیرکس بپزید. می توانید به دلخواه این دنده ها را با پوره سیب زمینی و سبزیجات پخته  شده سرو کنید.      

بوقلمون سرخ شده

مواد لازم:

سینه بوقلمون بدون استخوان تکه تکه شده
روغن زیتون سرخ کردن
۱۴ فنجان آرد پرک جو دو سر یا آرد برنج
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذا خوری آبلیموی ترش تازه
نمک به مقدار کافی

طرز تهیه:

سینه بوقلمون را به تکه های نازک در آورید. تخم مرغ، نمک و آب لیمو را خوب مخلوط کنید. روغن را درون ماهی تابه داغ کرده و آماده کنید. تکه های بوقلمون را درون تخم مرغ زده و بعد درون آرد پرک جو دو سر یا آرد برنج بغلتانید و بعد در روغن قرار دهید و حرارات را کم کنید تا سرخ شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *