طرز تهیه غذا های گوشتی مناسب گروه خون AB
خوراک بره
مواد لازم:
۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک کیلو گوشت بره با استخوان
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ عدد هویج بزرگ خرد شده
۴ حبه سیر خرد شده
۴ ساقه کرفس خرد شده
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
نمک و آب به اندازه لازم جهت پخت کامل گوشت
طرز تهیه:
تکه های گوشت بره را درون ماهی تابه ای در روغن زیتون برروی شعله ملایم تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت ها را از ماهی تابه در آورده و کنار بگذارید. در همان ماهی تابه کره را اضافه کرده و پس از آب شدن کره، پیاز و هویج و کرفس و سیر و نمک را اضافه نمائید، و تا طلایی شدن آنها را تفت دهید. سبزیجات را کنار زده قطعات گوشت را اضافه کرده و آب را نیز بیافزایید و در ماهی تابه را بگذارید و به مدت ۲ ساعت بپزید (تا گوشت به خوبی پخته شود).
گوشت گوسفند بریان شده
مواد لازم:
برای هر نفر ۲ تا ۳ دنده گوسفند (شاندیزی)
یک حبه بزرگ سیر خرد شده
آب به اندازه لازم جهت پخت کامل گوشت
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن زیتون
طرز تهیه:
فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کرده، دنده های گوسفند را که از قبل به سیر، نمک، فلفل و روغن زیتون آغشته شده است را درون یک پیرکس قرار داده و آب را به آن اضافه کرده و به مدت ۴۵ دقیقه سر پوشیده بپزید و به مدت ۳۰ دقیقه نیز بدون گذاشتن درب پیرکس بپزید. می توانید به دلخواه این دنده ها را با پوره سیب زمینی و سبزیجات پخته شده سرو کنید.
بوقلمون سرخ شده
مواد لازم:
سینه بوقلمون بدون استخوان تکه تکه شده
روغن زیتون سرخ کردن
۱۴ فنجان آرد پرک جو دو سر یا آرد برنج
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذا خوری آبلیموی ترش تازه
نمک به مقدار کافی
طرز تهیه:
سینه بوقلمون را به تکه های نازک در آورید. تخم مرغ، نمک و آب لیمو را خوب مخلوط کنید. روغن را درون ماهی تابه داغ کرده و آماده کنید. تکه های بوقلمون را درون تخم مرغ زده و بعد درون آرد پرک جو دو سر یا آرد برنج بغلتانید و بعد در روغن قرار دهید و حرارات را کم کنید تا سرخ شود.