طرز تهیه غلات و حبوبات مناسب گروه خونی AB

طرز تهیه غلات و حبوبات مناسب گروه خونی AB

مطلب را به اشتراک بگذارید

 طرز تهیه غلات و حبوبات مناسب گروه خونی AB

پوره لوبیا چیتی با سیر

مواد لازم:

۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
۶ حبه سیر له شده
۱ فنجان اندازه گیری لوبیا چیتی  خیس کرده و پخته
۱ قاشق چای خوری پودر زیره سبز
یک مشت گشنیز خرد شده
نمک به اندازه کافی

طرز تهیه:

درون ماهی تابه پیاز را با شعله ملایم در روغن زیتون به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا پیاز طلایی شود، سپس سیر را اضافه کرده آنرا نیز تفت دهید. سپس لوبیای پخته شده را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه خوب تفت دهید. تمام این مواد را پس از کمی خنک شدن درون همزن ریخته خوب بزنید تا مثل پوره شود. قبل از  سرو کردن گشنیز را روی آن بپاشید.

کته برنج قهوه ای

مواد لازم:

۱ فنجان برنج  قهوه ای 
۲ فنجان آب
۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۴ حبه سیر له شده
۱ عدد هویج بزرگ خرد شده
نصف فنجان آب
۱ مشت کوچک گشنیز
نمک به اندازه لازم

طرز تهیه:

برنج قهوه ای را با ۲ فنجان آب در قابلمه ریخته بگذارید بجوشد، سپس آن را به مدت ۴۰ دقیقه تا زمانی که آب آن کاملاً به خورد برنج رود ،دم کنید. برنج قهوه ای پخته شده بسیار نرم است. در ظرفی دیگر روغن زیتون را حرارات داده و سیر له شده را در آن تفت دهید، سپس هویج را افزوده و دو دقیقه دیگر به تفت ادامه دهید. در آخر نصف فنجان آب را به آن اضافه نمائید، درب قابلمه را گذاشته و بگذارید هویج ها بپزند. هویج ها نمی بایست له شوند و در آخر گشنیز را به آن اضافه نمائید. سپس مواد تهیه شده به همراه نمک برروی برنج ریخته و به آرامی هم بزنید و غذا را سرو نمائید. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *