سیگار کشیدن را ترک کنید (O)

مطلب را به اشتراک بگذارید

بر همه آشکار است که کلیه افراد سیگاری با هر گروه خونی می بایست کشیدن سیگار را ترک کنند. اما افراد دارنده گروه خون O برای ترک سیگار به کمک بیشتری نیاز دارند. در میان بیماران گروه های خونی O بیشترین سختی را جهت ترک سیگار می کشند. به عقیده من این ناشی از نامنظمی ترشح دوپامین در این افراد می باشد. سیگار کشیدن با ایجاد تغییر شیمیایی در بدن باعث ایجاد آرامش و لذت در فرد می گردد. همان گونه که از قبل نیز اشاره کردیم، گروه های خونی O در مواقع بحرانی و استرس به رفتارهای بدی که باعث ارضای روحیشان باشد روی می آورند. با پایین آمدن استرس و دوری جستن از آن به کمک ورزش هر چه بهتر و راحت تر می توانید این عادت ناسالم را ترک نمایید. در زیر چند پیشنهاد مفید برای افراد دارنده گروه خون O را خواهید یافت: 

  • در دفتر یادداشت وقایع روزانه خود، عوامل موفقیت جهت ترک سیگار را یادداشت نمایید و همچنین پس از سپری کردن یک روز با موفقیت، احساسات خود از رسیدن به مزیت نکشیدن سیگار را ثبت نمایید. 
  • در هنگام میل زیاد به کشیدن سیگار به ورزش بپردازید. 
  • از موقعیت هایی که معمولاً باعث کشیدن سیگار می شود دوری کنید. مخصوصاً از موقعیت هایی که باعث عصبانیت، بی حوصلگی و افسردگی می شود. 
  • اگر شما عادت به کشیدن سیگار پس از غذا خوردن دارید می توانید بعد از میل غذا، سریعاً از سر میز برخواسته و دندان هایتان را مسواک بزنید.
  • اگر میل شدید به کشیدن سیگار دارید این سری از ورزش های تنفسی را انجام دهید:

۱- به آرامی از طریق بینی نفس را فرو دهید.

۲- به آرامی از طریق دهان نفس را بیرون دهید. 

۳- این عمل را چهار بار تکرار کنید. 

  • اگر خود را در این امر موفق یافتید جوایز و پاداش هایی برای خود در نظر بگیرید. 
  • با پزشک خود در مورد اینکه آیا می توانید از محصولات ترک سیگار استفاده نمایید، مشورت کنید. داروهایی همچون چسب های ترک سیگار (هابیترول) و قرص های ترک سیگار (زایبان) می توانند در این امر شما را یاری دهند.  

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *