سس هویج

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس هویج

مواد لازم :
هویج…………………………… ۵۰۰ گرم

کره……………………………… به میزان لازم
سس مایونز…………………….. ۱ فنجان
آب……………………………….۳ فنجان
شکر…………………………….. ۲ قاشق سوپخوری
خامه……………………………. ۳ قاشق سوپخوری

نمک…………………………….. ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

پوست هویج ها را کنده حلقه حلقه اش بکنید و آنها را در کمی آب بپزید. وقتی که آب کم شد، سس سفید و خامه را در آن بریزید و قابلمه را تکان بدهید تا با هم مخلوط بشود. سپس آنها را در ظرفی ریخته سر سفره ببرید.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *