خورش دال عدس

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش دال عدس

مواد لازم ‏‎: ‎
  • دال عدس ‏‎……………………….……………….‎‏۱۵۰ گرم‎
  • روغن زیتون‎………………………….…………………‎به میزان لازم‎
  • سیر له شده ‏‎……………………………..………‎یک قاشق چای‌خوری‎
  • زنجبیل تازه ‏‎………………………..…………. ‎یک قاشق چای‌خوری‎
  • زردچوبه ‏‎……………..……………………….. ‎یک قاشق چای‌خوری‎
  • تخم خردل، زیره، فلفل قرمز خشک‎………..‎جمعاً یک قاشق سوپ‌خوری‎
  • برگ بو ‏‎…………………………………………‎‏ ۲ عدد‎
  • گوجه فرنگی ‏‎………………………………….‎‏ ۲ عدد بزرگ، نگینی خردشده‎
  • گشنیز خرد شده‎………………………………..‎یک قاشق چای‌خوری ‏
طرز تهیه :‏
‎*‎دال عدس را با نیم لیتر آب بگذارید بپزد‎.
‎*‎در تابه ای روغن زیتون را گرم کرده و سیر و زنجبیل له شده را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. زرد چوبه را اضافه کرده، تخم ‏خردل، زیره و فلفل قرمز خشک را در آن تفت دهید تا عطر ادویه خارج شود‎.
‎*‎سپس برگ بو را اضافه کرده و گوجه فرنگی را هم مخلوط کنید‎.
‎*‎سه دقیقه تفت داده و تمام مواد دال عدس پخته شده بریزید‎.
‎*‎در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده و بگذارید خورش ۵ دقیقه جا بیفتد‎.

‎*‎بعد از آماده شدن با برنج سرو کنید‎.

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی B و A مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *