خورش باقالا سبز

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش باقالا سبز

مواد لازم برای ۴ نفر :‏
  • روغن زیتون……………………………… ۶ قاشق غذاخوری
  • پیاز کوجک……………………………….. ۲ عدد
  • سینه مرغ………………………………….. ۲ عدد، قیمه شده
  • باقلا سبز کوچک و دو نیم شده…………… ۲۰۰ گرم
  • آب مرغ…………………………………… ۲ و ¼ پیمانه
  • زردچوبه…………………………………. ۱ قاشق چایخوری
  • دارچین…………………………………… ½ قاشق چایخوری
  • جوز هندی………………………………. ¼ قاشق چایخوری
  • بادنجان متوسط………………………….. ۲ عدد
  • گوجه فرنگی…………………………….. ۴ تا ۶ عدد
  • سیر………………………………………. ۲ حبه، له شده
  • نعناع خشک…………………………….. ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل……………………………… به مقدار لازم
طرز تهیه :‏
مرحله ۱ – نصف روغن زیتون را در قابلمه ای ریخته، یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و در روغن ریخته، به مدت ۵ دقیقه با ‏حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود، سپس تکه های مرغ را افزوده و تفت دهید تا طلائی شوند‎.‎
مرحله ۲ – باقلا را که از قبل تمیز کرده و آنرا دو نیم کرده اید، همراه با آب مرغ اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و با ‏حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا باقلا و مرغ ها پخته شده و آب خورش باندازه یک استکان بماند‎.‎
مرحله ۳ – در ماهیتابه ای مابقی روغن زیتون را ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده، بادنجان ها را با پوست خوب شسته، ‏خرد کرده و همراه با یک پیاز باقیمانده که خرد کرده اید، تفت دهید تا قهوه ای روشن شوند، سپس سیر و گوجه های خرد ‏شده و نعناع را افزوده، نمک و فلفل آنرا تست کرده و مخلوط را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید‎.‎
مرحله ۴ – برنج را به روش همیشگی دم کنید‎. ‎هنگام سرو غذا، مخلوط بادنجان را به خورش اضافه کرده و در ظرف ‏دلخواه کشیده، با کمی نعناع یا سبزی تازه تزئین نموده و همراه با برنج سرو نمائید‎.‎
نکات :‏

می توانید در این خورش از ۲ قاشق آب گوجه فرنگی غلیظ نیز استفاده کنید‎.‎

اگر از باقلای خشک استفاده می کنید، بهتر است آنها را از قبل کمی نیم پز کرده و سپس مورد استفاده قرار دهید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف گوشت مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *