خورش قارچ با جعفری
مواد لازم برای ۴ نفر :
- قارچ………………………………………… نیم کیلو
- کره…………………………………………. ۲۰ گرم
- سیر………………………………………… ۲ حبه
- روغن زیتون………………………………. ۲ قاشق غذاخوری
- آرد…………………………………………. ۱ قاشق غذاخوری
- آبلیمو ترش………………………………… ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه………………………………. ۱ پیمانه خرد شده یا ۲ قاشق غذاخوری خشک
- نعناع تازه………………………………… ۱ قاشق مربا خوری خرد شده
- ریحان تاره………………………………. ۱ قاشق غذاخوری خرد شده
- آب………………………………………… نصف پیمانه (درصورت نیاز می توان آب بیشتری اضافه کرد)
- نمک و فلفل………………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرحله ۱ – ابتدا جعفری، نعناع، ریحان، نمک، فلفل و آب را در کاسه مناسبی با هم خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله ۲ – کره را در قابلمه یا تابه متوسطی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود، سپس سیر را افزوده و تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله ۳ – قارچ را همراه با روغن اضافه کنید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود.
مرحله ۴ – آرد را به همراه کمی نمک و فلفل به مواد افزوده و کمی تفت دهید.
مرحله ۵ – تابه حاوی مواد را از روی شعله برداشته و مخلوط سبزی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس دوباره روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید برای چند دقیقه بجوشد تا آب آن غلیظ شود.
مرحله ۶ – آبلیمو را به خورش افزوده و از روی شعله برداشته، در ظرف مورد نظر کشیده و گرم سرو نمایید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف قارچ سفید برای دارندگان گروه خونی O مضر، گروه خونی A سودمند، و گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.